ARTIESTEN

peter

MAIN STAGE
18:00 – 20:30 Vrienden van Jong & Belegen

Verschillende muzikanten zullen tijdens het diner van Jong & Belegen het voorprogramma verzorgen.  De nummers die zij samen zingen worden begeleid door de studenten van het Prins Claus Conservatorium.

Daarnaast zingt Peter Rip tijdens het diner twee sets uit het oeuvre van Frank Sinatra en Michael Bublé. Peter begon met dit repertoire na het zien van het concert van Robbie Williams in 2001. Singing when you’re winning in the Royal Albert hall als ode aan de Rat Pack.

Ben je aanwezig bij het diner en lijkt het je leuk om ook onderdeel uit te maken van het voorprogramma? Neem dan contact met ons op!

stefano

MAIN STAGE
21:00 – 23:00 The Mindertones

De band is een samenstelling van Prins Claus conservatorium studenten in Groningen onder leiding van leadzanger Stefano Minder. De 6-koppige band nemen mee; saxofoon, gitaar, bass, drums, piano en nog veel meer.  Speciaal voor Jong & Belegen zullen ze een compleet nieuw set laten horen wat een mix zal zijn van eigen- en popnummers.

wolthers_logo

MAIN STAGE
23:15 – 02:00 Wolter Wolthers Soundsystem

Voor de Groningse stappers onder ons zijn dit bekende jongens. De Twee heren draaien al geruime tijd wekelijks het dak eraf bij de gelijknamige en uiterst populaire tent Wolter Wolthers. Afgelopen zomer maakten ze indruk bij Liccen in je zwembroek en zetten ze tal van andere festivals op de kop. Maak je klaar voor een avondje disco classics, stevige disco en house!