FAQ’s

Frequently Asked Questions

1. Wanneer is Jong & Belegen?
Jong & Belegen vindt plaats op 30 maart 2019 van 17:00 tot 02:00. Het evenement is opgedeeld in twee delen: diner en feest. Een combiticket biedt toegang tot de gehele duur van het evenement (17:00 tot 02:00). Een Regular ticket biedt alleen toegang tot het feest (21:00 tot 02:00)

2. Waar is Jong & Belegen?
De eerste editie van Jong & Belegen vindt plaats in de Wolkenfabriek op Evenemententerrein de Suiker in Groningen. Locatiedetails zijn hieronder weergegeven:

Energieweg 10
9743 AN Groningen
+316 14 531 246

3. Hoe oud moet je zijn om naar Jong & Belegen te gaan?
Er is geen minimumleeftijd, maar wij vinden Jong & Belegen geen geschikte plek voor mensen jonger dan 16 jaar. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje. Hierdoor is het voor hen niet mogelijk is om alcohol te bestellen. Jonger dan 25? Neem dan je ID-kaart mee.

4. Is er een geldautomaat?
Er is op het suikerunie terrein geen geldautomaat waar je contant geld kunt pinnen. Munten kunnen wel met PIN afgerekend worden. Ook kunnen munten met contant geld afgerekend worden. Met creditcard betalen is niet mogelijk.

5. Is er een garderobe aanwezig?
Er zal tijdens Jong & Belegen in de Wolkenfabriek een bewaakte garderobe zijn voor jas en tas. Wanneer je spullen inlevert krijg je een kaartje, met diezelfde kaart kunt je aan het eind van de avond jas en/of tas weer ophalen.

6. Wat is de betaalmethode?
Tijdens het evenement zal er met munten worden gewerkt. Munten kunnen bij binnenkomst en tijdens het evenement worden gekocht. Het is niet mogelijk om voorafgaand munten bij de tickets te kopen.

7. Waar koop ik mijn tickets?
Via de ticketshop zijn zowel de combitickets als de regular tickets verkrijgbaar.

8. Kan ik mijn auto parkeren?
Parkeren is gratis en kan op het parkeerterrein van de wolkenfabriek. Rij richting RING WEST (Laan 1940-1945). Vanaf de ringweg neem je de afslag Hoendiep. Bij de zuidelijke rotonde kun je het suikerunie terrein oprijden.

9. Op de fiets?
De wolkenfabriek is 10 mintuten fietsen vanaf de grote markt in Groningen. Er kan naast de rode trappen van de wolkenfabriek met de fiets geparkeerd worden.